Graag willen wij ons even aan u voorstellen Glasservice Vonk is een glaszetbedrijf in de ruimste zin van het woord. U kunt bij ons terecht voor kapotte beglazing met een 24 uur storingsdienst, tevens bent u bij ons op het juiste adres voor o.a. spiegels, tafelbladen, glazen deuren, glas in lood, veiligheidsglas, geslepen glas, figuurglas en gestraald glas. Dit zijn enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen verzorgen.

Na 16 jaar bij een bekend schilder- en glaszetbedrijf werkzaam te zijn geweest werd het in 2002 tijd voor iets nieuws en zijn wij met veel enthousiasme onze eigen glasservice gestart.
Onlangs is onze showroom aan de Christiaan Huygensweg vernieuwd en kunt u iedere werkdag tussen 16.00 en 17.00 uur zelf uw keuze maken uit diverse soorten glas en spiegels. Ook voor het direct afhalen van glas kunt u bij ons terrecht, in veel gevallen kunnen wij dit direct voor u op maat snijden.

Als u meer informatie wilt over bepaalde producten, levertijden of diensten kunt u een email sturen of bellen: 0181 313203. Wij zien u graag in onze showroom of voor een afspraak bij u thuis