Christiaan Huygensweg 2013
 

Nu eindelijk in Nederland de zon een beetje gaat schijnen kunnen wij starten met het renoveren van de bedrijfsunits aan de Christiaan Huygensweg in Hellevoetsluis.

De tand des tijds heeft aardig zijn weerslag gehad op de uitstraling van de units ,het geheel had een vale en verweerde uitstraling.
Alle eigenaren van de units hebben de koppen bij elkaar gestoken en besloten dat het tijd was voor een facelift , nou die heeft het ook gehad.

Allereerst zijn we begonnen met het plaatsen van colorbell panelen tevens hebben wij de bedrijfskleuren van ieder bedrijf geacentueert.
vervolgens zijn de schilderwerkzaamheden gestart en nog in volle gang , toch wilde wij u een kijkje geven in het resultaat tot nu toe.

Heeft u ook intresse in een totale facelift van uw bedrijf of woning neem eens vrijblijvend contact met ons op, Wij komen graag bij u langs om te informeren over de mogelijkheden. Rest ons nog een bedankje naar onze opdrachtgevers en uiterraard onze colega's die ons geholpen hebben dit project te realiseren Imatech, Borst en ACS Pascal.

 
terug naar projecten overzicht